NATTI NATTI

nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa min bok, tycker den är så bra så vill bara läsa hela tiden. Mén man måste gilla såna väldigt tjejiga saker för att tycka om den och jag älskar ju sånt ;)
Men har iallafall kollat på en film nu som heter what happens in vegas, tycker den är riktigt bra, men som sagt jag äskar tjej filmer och tjejböcker väldigt mycket :)
Så natti natti för idag :)
Min lilla älskling som nu inte finns med oss längre :'(

Kram Felicia

Tråkigt

hejhe
som jag skrev i förra inlägget höll jag på att göra en header som jag skulle lägg upp och nu när den är klar (inte speciellt fin, men klar) så minns jag inte hur jag lägger upp den, så messade en av mina kompisar som har blogg och hon gav mig förslaget att kolla på google men jag fattade inte hur jag skulle göra ändå :(.
NI får en söt vinterbild istället :)

Kram Felicia

Header

hejhej
nu ska jag försöka göra en heacer till bloggen, får se hur det går. vet inte när den kommer upp men får hoppas sanrt :)
Kram Felicia

VICTORIA SECRET FASHION SHOW (L)

hejhej
nu sitter jag och kollar på Victoria secret fashion show, är man så dum att man missar det så får man kolla på reprisen men det går ju lika bra ;)


ÄLSKAR DERAS VINGAR :D

Gomorgon

Nu jag har precis gått upp (jag vet det är sent) men la mig ju ganska sent igår också. Har ju inte hunnit göra något ännu så har inte så mycket att skriva för tillfället. Nu sitter jag iallafall i min soffa med pyjamas och morgonrock på ;)
Bjuder på en bild också :) ser ni att både pyjamasen och morgonrocken är rosa? :D

Kram Felicia


Sömnig

hejhej, nu har jag skaffat blogg, men börjar känna mig lite trött nu så ska snart gå och lägga mig. Sitter och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och kolla på en film eller läsa lite och sen sova.
Men natti natti bloggen :)
En fin vinterbild kan ni få också nu i vintertid :)Ni får en fin vinter bild också nu i vinter tider :)
Kram Felicia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0